Psykisk hälsa i arbetslivet nytt uppdrag

SPH2014

SPH2014

Fredagen den 10 oktober är Världsdagen för psykisk hälsa och redan på tisdagen den 7 oktober bjuder Studieförbundet Vuxenskolan under Skåneveckan för psykisk hälsa in till seminarium på temat ”Psykisk hälsa i arbetslivet – vägar till framgångsrika arbetsplatser” i Malmö. Constrictor Visions Teddy Landén har fått förtroendet att agera moderator och samtalsledare vid arrangemanget .

Pär Larshans

Pär Larshans

Pär Larshans, hållbarhetschef på MAX hamburgarrestauranger, har i tio år aktivt arbetat med att rekrytera personer med funktionsnedsättningar till sin personal. Hans samlade erfarenhet är att arbetsplatser mår bra av mångfald och för sitt engagemang blev han 2013 utsedd till Årets eldsjälVisa Vägen-galan, arrangerad av Samhall. Pär Larshans inleder seminariet med en inspirerande föreläsning om sitt arbete med att skapa en arbetsplats med mångfald.

Moomsteaterns Ringaren i Notre Dame

Moomsteaterns Ringaren i Notre Dame

Moomsteatern, som utgörs av professionella skådespelare med någon form av psykisk/intellektuell funktionsnedsättning, ger ett utdrag ur sin kommande pjäs Ringaren i Notre Dame med premiär 18 oktober. På scen finns då skådespelarna Therese Kvist och Jörgen Darfeldt samt musikern Jan-Erik Sääf.

Therese Kvist och andra representanter från Moomsteatern deltar sedan i ett samtal med Pär Larshans om vägar till framgångsrika arbetsplatser där funktionsnedsättning är en tillgång, en diskussion som leds av Teddy Landén. Constrictor Vision ser fram emot ett spännande uppdrag där en hel del aha-upplevelser troligen är att vänta. Välkomna till Folkets hus vid Nobeltorget 7/10 kl 14.30-16.30!

Läs mer om arrangemanget > HÄR <

#moderator #Malmö #Moomsteatern #StudieförbundetVuxenskolan #Folketshus