Moderator för Barnmissionen

Genom utbildning och träning skapas förutsättningar för människor att försörja sig själva och skapa arbetstillfällen för andra. Det är den malmöbaserade biståndsorganisationen Barnmissionens övertygelse och fokus för en kort konferens i Malmö på lördagen som Constrictor Visions producent Teddy Landén fått förtroendet att leda.

Huvudtalare vid konferensen är Wanjau Nduba, kenyansk eldsjäl och pionjär inom entreprenörsträning och affärsutveckling. Nduba kommer bl a berätta om hur tusentals liv förändrats och både mindre och större företag vuxit fram i ett flertal afrikanska länder.

Några av de kvinnor i byarna Adetsav och Hege i Benueregionen som deltar i Devents utbildning.

Några av de kvinnor i byarna Adetsav och Hege i Benueregionen som deltar i Devents utbildning.

Barnmissionen är en återkommande uppdragsgivare för Constrictor Vision som filmat dess verksamhet i länder som Bangladesh, Zambia, Filippinerna och Kenya. Devent är i sin tur en verksamhetsgren inom Barnmissionen med fokus på entreprenörsutbildning och samhällsutveckling.

Entreprenörskap är en väg till förändring och utveckling, samtidigt som Afrika är en av världens mest spännande kontinenter med enorm utvecklingspotential. I Nigeria deltar just nu över 200 kvinnor i ett projekt för att bli självförsörjande. Det är långsiktig hjälp som gör skillnad! Läs mer om Barnmissionens arbete för att stärka människor i entreprenörskap på www.devent.co

#moderator #entreprenörskap #Barnmissionen #Devent #Afrika