Film & TV

Constrictor Vision producerar videofilm, TV och webb-TV. Från ax till limpa förstår vi att arbeta fram och driva en berättelse så att den återspeglar just det kunden har behov av.  Bland våra uppdragsgivare finns Region Skåne och Malmö stad, såväl som kommunikationsbyråer och kommersiella företag.

Teddy Landén som programledare för Colibri Television. Kund: Svetskommissionen

Teddy Landén som programledare för Colibri Television. Kund: Svetskommissionen

Högklassig bildkvalitet och redigering är en självklarhet för de flesta producenter. Det som skiljer Constrictor Vision från många andra är att vi med lång erfarenhet från TV-journalistik står för ett drivet berättande och har känsla för både vad som ska sägas och hur det ska sägas.

Produktionen sker antingen i huset eller i samarbete med till exempel Pixeltouch Media i Malmö som står för tekniskt kunnande på högsta nivå. High End-utrustning och gedigen erfarenhet gör att Constrictor och Pixeltouch bildar ett svårslaget team. Andra företag i vårt nätverk är MATV och Rutberg Media.

Axplock av vad vi gjort tidigare – klicka på länken för att se filmen:

SYSAV – Constrictor producerade tillsammans med Pixeltouch Media en film om hållbarhetsarbetet inom Malmös avfallsåtervinning till Världsutställningen i Shanghai. Filmen gjordes både på svenska, engelska och mandarinkinesiska.

Aktiva Tjejer! – Constrictor producerade tillsammans med Pixeltouch Media en film om projektet Aktiva Tjejer! för flickor och unga kvinnor med någon form av funktionsnedsättning.

Purity Vodka – Constrictor producerade tillsammans med MATV en film om det unika vodkadestilleriet på Ellinge slott utanför Eslöv där världens mest prisbelönta ultra premiumvodka omsorgsfullt tillverkas.

Tidningskompaniet – Constrictor producerade tillsammans med Pixeltouch Media en reportagefilm för Volvo Lastvagnar om flytten av Köpenhamns legendariska staty Den lilla sjöjungfrun till Shanghai inför Världsutställningen.