Filmpremiär för ny FIFH-produktion

Malmö Open 2014 hårdbevakades av Constrictor Vision och nu är det premiär för vår nya film om en av världens största parasportturneringar med nära 2 000 deltagare. Filmen vill fånga intensiteten hos de idrottsmän som tävlar i ett dussintal sporter. Här är MO:14 – The Recap!  

>> SE FILMEN HÄR <<

Malmö Open 2014 mitt i siktet

En av många tävlande skyttar i Malmö Open 2014 mitt i siktet

Malmö Open 2014 arrangerades för 38:e året i rad av FIFH Malmö, Föreningen Idrott För Handikappade, med idrottare från bl a Ryssland, Bosnien, Österrike, Norge och Tyskland på plats. För första gången var även världens största sport, fotboll, med på programmet. Sista tävlingsdagen sammanfattade FIFH:s sportchef Thomas Jönsson årets turnering i en artikel du kan läsa här.

Goalball på Malmö Open 2014

Goalball på Malmö Open 2014

Eftersom MO:14 ägde rum bara veckor före Paralympics i ryska Sotji valde media till stor del att fokusera på detta, exempelvis en artikel i Sydsvenskan här om tre olympier från samma lilla skånska ort, nämligen Tomelilla(!) Men även det faktum att fotbollen begick premiär i turneringen fick spaltutrymme här.

Det segrande FIFH-laget i elhockeyns elitgrupp  i MO:14

Det segrande FIFH-laget i elhockey elit i MO:14

Constrictor Vision jobbar i skrivande stund vidare med nästa produktion för FIFH Malmö, en film som porträtterar sex unga idrottare med funktionsnedsättning och vad sporten har betytt för deras livskvalitet och etablering i samhället.