Skånemejerier tillbaka som uppdragsgivare för Constrictor

HÖGANÄS  Ibland går det undan. Från beställning till leverans av färdig film gick det mindre än en vecka när Constrictor Vision fick nöjet att säga ”välkommen åter!” till tidigare kunden Skånemejerier.

> Filmen kan ses här! <

Skoljoggen 2014 vid Kvickbadet i Höganäs

Skoljoggen 2014 vid Kvickbadet i Höganäs

Uppdraget gällde en temporik reportagefilm från Höganäs där eleverna på Bruksskolan i veckan sprang Skoljoggen, en 32-årig tradition. Skånemejerier är samarbetspartner till arrangören Skolidrottsförbundet och har tagit fram utbildningskonceptet I Feel Good som sätter fokus på sambandet mellan kost, motion och hälsa – en återkommande treenighet i Skånemejeriers kommunikationsarbete.

Solvarm producent i väntan på målgång

Solvarm producent i väntan på målgång

Skolmaterialet inom I Feel Good kan laddas hem av lärare som vill använda det i sin undervisning. Utformningen lämpar sig väl för ämnesövergripande bruk och det finns dessutom en extra morot: Bland de lärare som laddar ner materialet kommer en vinnare att lottas fram som får ta med sig en hel skolklass till Paris. Klassen får dessutom träffa Frankrikes främsta fotbollsklubb PSG, alltså Champions League-aktuella Paris Saint-Germain. Och vi vet väl alla vem som spelar där? 🙂

Skoljoggen 2014 i Höganäs

Skoljoggen 2014 i Höganäs

#producent #filmproduktion #filmare #Skånemejerier #Höganäs #Skoljoggen #IFeelGood #Skolidrottsförbundet