Film för Skånemejerier

För första gången har Skånemejerier delat ut sitt stipendium Barnens Hjälte till välförtjänta barn- och ungdomsledare. Till vår stora glädje valde Skånemejerier att låta Constrictor Vision producera en videofilm i nyhetsstil från den överraskande utdelningen av diplom och prischeck till vinnaren av 50 000 kronor på Klågerupsskolan.

SE FILMEN HÄR

– Stipendiaterna är verkligen hjältar i barnens vardag, säger Caroline Olsson, marknadsdirektör på Skånemejerier och den som personligen delade ut blommor och prischeck på 50 000 kronor till Ted Åhs, projektansvarig i skolidrottsföreningen på Klågerupskolan.

Ted Åhs, Klågerupsskolans IF, blev Barnens Hjälte 2013

Ted Åhs blev Barnens Hjälte 2013

Ted Åhs har på kort tid byggt upp en förening där barnen får ta stor plats, utvecklas och lära sig ta ansvar, heter det i motiveringen. Utöver Ted Åhs får ytterligare tre stipendiater ta emot 10 000 kronor vardera.

– Med stort engagemang uppmuntrar de barn och unga att äta nyttigt, röra på sig och leva ett aktivt och hälsosamt liv, säger Caroline Olsson.

Trots att det är första året som stipendiet Barnens Hjälte delas ut av Skånemejerier har sammanlagt över 100 nomineringar skickats in.

– Vi är oerhört glada över det fina gensvar vi fått. Det finns så många människor som dagligen gör stordåd i sitt arbete med och för barn, i sitt arbete och på sin fritid, säger Marie Tiljander, projektansvarig för Barnens Hjälte.

#filmare #producent #skanemejerier